Kriseknuserne

 

Et frisk pust til virksomheden

Sidste nyt

Vi har for tiden et særdeles velbeliggende og veldrevet campingcenter i Jylland til salg. Virksomheden er trimmet til markedssforholdene, og interesserede kan henvende sig til Flemming Philipsen, tlf. 65975300.

Nyttige links

 

Mail: info@kriseknuserne.dk

Tlf.:   65 97 53 00

 

Der kommer et tidspunkt hvor de fleste virksomheder skal sælges, og det skal ske medens skorstenene ryger!

 • Salg og salgsmodning

  Kun få virksomheder bliver solgt som resultat af en velplanlagt proces. Mange virksomhedssalg finder sted ved tilfældigheder.

  Som i alle andre situationer, koster manglende planlægning dyrt, i dette tilfælde er det ofte ekstremt dyrt. Selve modningsprocessen omfatter optimering af virksomhedens profil, skatteplanlægning, jura, og ofte en del hensyn til menneskelige aspekter. Det kræver erfaring fra lignende situationer, og de fleste ledere sælger nu engang ikke virksomheder så ofte.

  Kriseknuserne har specialiseret sig i at salgsmodne og sælge virksomheder i et individuelt forløb som skal sikre sælgeren mod uforudsete overraskelser, men også sikre at køberen har fået konsekvenserne belyst.

  Kriseknuserne arbejder kun med seriøse opgaver. Vore kontakter udpeges målrettet i hvert enkelt tilfælde, og vi arbejder ikke med annoncering på mæglerbasis.

 • Copyright ® 2005 Kriseknuserne.dk
   

  FORSIDE

  KRISELEDELSE

  SALGSMODNING

  KONTAKT